Hej på er!

Idag har jag suttit och drömt mig bort lite. Mamma frågade nämligen vad jag önskar mig i julklapp och jag hade inget bra svar på det. Kom inte på någonting. Så jag gick in på nätet för att kolla runt lite. Mitt i allt hittade jag en helt underbar sida som säljer inredning på nätet. Satt och kollade runt på den sidan i över en timme och planerade hur jag skulle kunna göra om här hemma. Det är ju så roligt att inreda. Och åh så mycket fint jag hittade! Skrev ner ett par saker som jag verkligen vill ha och gav till mamma. Får väl se om tomten kommer med något fint från Svenssons till lilla mig i år :)

Själv har jag inte råd att beställa inredningsprylar just nu. Får vara glad om jag har råd att köpa alla julklappar till ungarna som jag tänkt. Bilen har nämligen börjat krångla. Är det inte typiskt? Som tur var hittade jag billiga reservdelar att beställa. Får väl se om någon händig karl har lust att hjälpa mig byta t delarna sen när jag fått hem dem. Om inte någon annan så kanske pappa :)

large

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *