it

Hej allihop!

Alltså ibland blir jag inte klok på mig själv! Jag skulle i morse lite snabbt in till stan och köpa ett par svarta tights eftersom mina trasslades sönder av tvättmaskinen. Vilka otroligt vassa saker det är i den, alltså?! Men det slutade med att jag kom hem med fem kassar med en massa nytt till garderoben, dessutom blev det faktiskt bara till min garderob idag, vilket inte alls hör till vardagen. Men ibland kanske man behöver det, tänka på sig själv i ett par timmar. Visserligen fortsätter det än, jag sitter just nu inne på gizmo.se, jag har nämligen riktigt stor lust att köpa en ny mobil men känner inte att det är värt det med att köpa en ny Iphone. Så Ulrica tipsade mig igår om den sidan, för där säljer de begagnade i bra skick. Det är ju alltid ett bra val, både för miljön och plånboken. Haha! Nä, nu känns det som efter idag får jag inte shoppa något förens i vinter, typ! 

Hur har ni det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *