Hej på er!

Vad härligt att vädret äntligen börjar bli lite varmare! Perfekt nu när jag gått på semester och ungarna är hos mig :) Vi njuter till fullo kan jag lova! Snart bär det av till Finland och Mumindalen dessutom, ska bli så roligt! Mina föräldrar ska eventuellt följa med, så skoj!

Nu när jag har semester har jag börjat ta tag i träningen också. Vill komma igång på riktigt. Jag börjar ibland men sen tröttnar jag och lägger av. Men inte denna gång, nu ska jag köra på ordentligt! Har beställt ett par bra löparskor för att öka motivationen lite :)

Funderar även på att boka in mig på något träningspass till hösten. Yoga låter som en skön och avslappnande träningsform. Något som en småbarnsmamma kan behöva!

yoga-580928-m

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *