Har kollat runt lite efter bra resdestinationer när man reser ensam med barn. Tänkte nämligen ta med mina knoddar på en semester denna sommar. Först tittade jag på resor till Grekland men sen kom jag in på andra banor och nu lutar det mot Danmark eller Finland.

I Danmark finns ju Legoland och det tror jag att ungarna skulle älska. I Finland finns istället Muminvärlden som jag också tror att ungarna skulle bli riktigt förtjusta i. Sen tänkte jag lite på Åland också. Där verkar sommaren vara jättefin och det finns massor med stugor att hyra och campingplatser att bo på.

Får nästan ta och fråga de små liven vad de skulle föredra, men är lite rädd att det ska tjaffs om de vill olika. Får nog fundera lite till. Har ju tid på mig.

lego muminland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *