Hej alla glada!

Hur har ni det? Jag själv är väldigt redo för hösten! Jag vaknar varje morgon och nästan önskar att det hade varit mörkt och regnat lite lätt på fönstret. Det finns ju egentligen inget mysigare än riktiga höstdagar, och det känns ju som om sommaren det här året har varit en lång förberedelse för hösten med allt regn och stormiga vindar. Så jag är redo! Jag har redan plockat fram mina lammfäll och har börjat att sätta upp tjockare gardiner och allt som hör hösten till. Jag ska nog köpa en massa nya kuddar och filtar, är riktigt sugen på sånna där riktigt grovstickade. Det är ju så snyggt, särskilt tillsammans med fällar. Sen ska jag återigen placera ut alla mina ljusstakar och alla ljusfat. Snart kommer man ju faktiskt behöva värmen som tända ljus ger. Åh, jag längtar som en tok. Allihopa under samma filt i soffan med en mysig animerad film på TV:n. Varm choklad och kakor till fredagsmys istället för läskade läsk.

päls

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *