Dessa ungar! Jag kan verkligen blir galen på dem ibland, som tur är så är de för det mesta änglalika. Jag vet inte hur det är med era barn, men mina har en tendens att spola ner saker i toaletten. De tycker det är spännande att se vad som försvinner i virvelströmmen som spolningen resulterar i. Har jag tur så kan jag bara plocka upp det men det har hänt mer än en gång att jag fått ringa spoltjänst i Stockholm och be de komma på studs. Det är fjärrkontroller, bindor och nappar som lite då och då fiskas upp. De tre mest konstiga sakerna mina barn spolat ner är mina geishakulor (pinsamt som tusan), min dejts bilnycklar och grannens lilla trädgårdstomte. Det var kanske inte så konstigt för barnen, alla saker är spolningsbara, men jobbigt för mig att förklara vart sakerna tagit vägen och vad som orsakat stoppet.

Trädgårdstomte där den hör hemma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *