Har inte pratat med Stefan sen han klämde ur sig nyheten. Han har försökt få tag på mig men jag kan inte svara än. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag tänker på barnen och tycker så synd om dom. Det gör ont i mitt hjärta när jag tänker på att jag kanske måste berätta för dom att deras pappa ska flytta till en annan stad. Hur kan han göra så? Hur tänker han? Han kan ju inte tänka på barnen, men hur kan man vara så egoistisk när man har två små barn som är ens eget kött och blod? Jag förstår verkligen ingenting.

Ikväll kommer Sofia över på middag. Jag behöver verkligen få prata med någon om det här och om det är någon som är bra att prata med så är det Sofia. Hon är en människa som ger tips och råd utifrån MIN situation och inte drar det tillbaka till en liknande situation som hon har vart i förut.

Försöker bara komma på vad jag ska göra till middag. Det blir nog fläskfilé med någon typ av ostfyllning och någon typ av potatis. Vi får se vad jag hittar på, har svårt att fokusera på att laga middag just nu.

Eller det blir detta

flärre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *