Jag har en väninna som i våras började nätdejta och jag tyckte det lät så kul så jag var tvungen att prova själv! Jag registrerade mig på både en internetsida och i en app, men jag måste säga att internetsidan kändes mer seriös än appen. Jag är ju trots allt inte ute efter bara en kväll! Jag gillar mer att ses över en middag eller någon annan kul aktivitet och sen om det klickar kan man ses igen, en annan dag och inte till frukost dagen efter! Det finns många fördelar med att dejta online och jag tycker det är bra att man kan sålla och bara prata med de man är intresserad av. Jag har haft fördomar om vilka som dejtar via nätet men det är ju helt normala människor. Jag har redan träffat en person som är jättetrevlig och har jag tur så kanske jag träffar en stafettläkare som tjänar bra och vill bjuda mig på en fin middag!

Man kan träffa kärleken via nätdejting

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *