Hej alla härliga människor!

Just nu sitter jag och försöker suga åt mig de svaga små solstrålarna som har lyckats leta sig igenom alla dessa regnmolnen. Jag har precis ätit lunch och har som rutin att gå ut, samtidigt som rökarna på jobbet, bara för att få lite frisk luft. Haha, ja, jag hör ironin i den meningen, men jag står faktiskt inte bredvid de som röker, jag sitter i en alldeles egen hörna där det både var lä och sol idag. Så jag tänkte att jag ju lika gärna kan slänga ner några rader på bloggen då. När jag ändå har en stund för mig själv. Jag mår bra, jobbet idag är ganska lugnt faktiskt, vilket ger mig tid till att verkligen organisera upp allt jag gör. Det är precis så jag vill ha det. Att ha tid att organisera och i lugn takt ta hand om det som behövs omhändertas.

nov

Hur har ni det? Skiner solen hos er också?

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *