Åh nej! I morse när jag satte mig i bilen så vägrade den att starta. Först tänkte jag att den kanske bara var frusen och behövde lite tid, men nej. Någonting var verkligen fel och jag som inte är någon expert på bil hade ingen aning om vad jag skulle göra. Ringde min pappa och han sa att han känner någon som kan ta en titt på den. Dock har han inte möjlighet att komma förrän efter fem. Jag skulle helst inte vilja lämna in den till en verkstad. Det brukar alltid bli så dyrt. Hellre skulle jag beställa hem lite biltillbehör, vad som nu kan tänkas behövas, och låta någon bekant fixa den. Vi får väl se vad pappas kompis säger senare idag.

Man blir verkligen begränsad utan bil. Som tur är finns det bussar som åker med jämna mellanrum. Hur skulle jag annars ta mig fram? Bilen är nog en av de viktigaste sakerna jag har. Jag hoppas verkligen att den går att fixa. Vore ju typiskt om det vore något stort fel. Just nu har jag inte riktigt en sådan ekonomi som klarar av att täcka stora utgifter. Vi får helt enkelt hålla tummarna för att detta inte är något att oroa sig över.

ledsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *