God morgon mina fina! ♥︎

Så underbart med lördagsmorgon, alltså! Vaknade av mig själv för en stund sen och nu inväntar jag att ungarna ska vakna vilken sekund som helst. Har redan hunnit läsa tidningen, dricka kaffe och fundera hur den här dagen ska spenderas. I kväll ska jag nämligen iväg så ungarna ska hem till mamma för en övernattning. Varje gång jag ska lämna bort dem över natten så vill jag hitta på något extra mysigt under dagen när de fortfarande är hemma. Det är väl mitt mamma-samvete som bråkar, att inte ska väl jag åka och ha kul och lämna bort mina käraste. Men det är ju faktiskt inget konstigt, det är nämligen Tessans födelsedag, så det finns ju till och med ett syfte med kvällen. Det är middag och dans som gäller, tror jag. Och jag är riktigt nöjd med presenten jag köpt till henne. För vem vill väl inte få en spaupplevelse i present? Jag hade vart fall inte tackat nej, så om hon gör det så behåller jag den gärna för mig själv. Haha! Hur ser era helgplaner ut, kära vänner? 

spa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *