Äntligen har jag lyckats starta upp min blogg (det var inte enkelt) och sitter nu framför min dator i soffan och försöker komma på vad jag ska skriva om (ännu svårare). Men jag antar att det bara är att skriva på och försöka få det så flytande och bra som möjligt. Bloggen kommer på något sätt att handla om mitt liv och allt som händer (och inte händer).

Just nu är jag extra lycklig. Jag kom nämligen precis hem från en all inclusive resa till Mauritius och har fortfarande två dagar kvar av min ledighet innan jag börjar jobba. Dessa all inclusive resor är otroligt sköna att åka på om man vill undvika allt krångel som annars uppstår då man ska hitta boende och en restaurang att äta på varje kväll. Med all inclusive är det bara att slappna av vid polen och låta sig bli serverad. Det passar mig perfekt som mamma!

 

Men nu är jag som sagt hemma igen och försöker att vila upp mig framför datorn. Om det inte hade varit för de smslån jag blev tvungen att ta igår så skulle jag nog gå ut och äta med barnen. Men livet är tufft om man vill ha för mycket. För då mister man oftast hela stycket.

Rock on! Nu vaknar den lille snart och jag måste påbörja middagen!

Mauritius
Mauritius

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *