Hej på er!

Åh så härligt med ett nytt år återigen, håller ni inte med? Nya möjligheter, nya utmaningar.. Undra vad detta år ska föra med sig. Känns som om det kommer att bli ett bra år. Åtminstone har det börjat bra och jag känner mig riktigt lycklig. Har varit duktig och kommit igång med träningen efter julledigheten och så har jag nyligen beställt hem en del grejer som jag kanske inte egentligen behöver just nu men som kan vara bra att ha hemma när det krisar. Bland annat startkablar till den kalla vintern. Litar inte riktigt på bilen i år, känns bäst att vara förberedd.

Jag tror jag börjat få lite tvångstankar när det kommer till att vara förberedd på saker och ting. Under förra året hände det allt för mycket oväntade saker att jag nu börjat samla på mig allt som jag kan tänkas komma att behöva om något händer. Bland annat blev vår kära kisse sjuk strax innan julen. Det blev ingen billig händelse kan jag säga, men tack och lov hade jag varit duktig och lagt undan pengar just för eventuella veterinärkostnader så vi klarade oss rätt bra ändå. Men fy, det är inte kul sånt där. Så ja jag har nog blivit lite nojigare på sistone. Oroar mig kanske lite för mycket egentligen för att något ska gå fel. Läste faktiskt något intressant om tvångstankar häromdagen, kände igen mig i väldigt mycket. Dock skulle jag inte säga att jag behöver professionell hjälp. Inte än i alla fall. Ska försöka lära mig att släppa på kontrollbehovet lite och tänka att jag faktiskt helt enkelt inte kan kontrollera allt :)

Men nej hörni, nu blir det filmkväll med mina små troll. Ha en fantastisk helg allihop!

download

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *